¡No tengáis miedo! ¡Cristo puede colmar las aspiraciones más profundas de vuestro corazón!

Benedicto XVI a los jóvenes en Loreto, 2006

Donem les gràcies al nostre Cardenal, Mons. Lluís Martínez Sistach, per beneir aquest projecte evangelitzador i assistir a la inauguració.
Moltes gràcies !

Sábado 19 de mayo: ¡SÁBADO DE CINE!

SÁBADO DE CINE EN NOTEMO

:: DISPARANDO A PERROS ::


Joe Connor  ha llegado para dar clases en Ruanda porque cree que puede marcar una diferencia. Cuando la escuela se convierte en un refugio para miles de ruandeses que escapan del genocidio, Joe promete a su alumna más brillante, Marie, que los soldados de la ONU la protegerán de la multitud de militares extremistas en busca de sangre. Pero cuando la ONU abandona a los refugiados, Joe y el director de la escuela, el padre Christopher, se enfrentan a un angustioso dilema: marcharse o quedarse con los ruandeses. Mientras los camiones de la ONU toman su camino a través de los aterrorizados refugiados, Joe mira la cara llena de lágrimas de Marie... 
¿Qué debe hacer él?


Sábado 21 de mayo
21.30 Consell de Cent 110


Y además el sábado por la mañana:

CLAUSURA DE LA MISION METRÓPLIS 

FLASH MOB EN LA PZA DE LA CATEDRAL

Todos y especialmente los que participamos en la "MARATON METRÓPOLIS" de la parroquia estamos invitados. De parte de Mn. Bruno, delegado de juventud:

Dissabte 19 de maig esteu convidats a l'Acte de cloenda de la Missió metròpolis pels joves, que serà al Seminari Conciliar de Barcelona. El Sr. Cardenal s'hi farà present per donar-vos les gràcies.  Què farem? Mireu primer aquest vídeo:
http://vimeo.com/41784976

L'horari serà el següent:

10:15h. Arribem al Seminari Conciliar

10:30h. COMPARTIM LES EXPERIÈNCIES METRÒPOLIS: Si recordeu, a l'església de Betlem el sr.Cardenal va obrir un cofre ple d'evangelis de sant Marc que ens va entregar perquè l'entreguéssim a d'altres joves. Ara es tractaria de compartir aquelles iniciatives que heu realitzat per entregar els evangelies a d'altres joves, que no han estat poques i molt creatives. Els que vulgueu compartir el que heu fet, cal que ens ho digueu i porteu 3 fotos per explicar l'activitat, i una breu anècdota per explicar que resumeixi el que vau viure. Després farem petits grups on amb més detall els joves s'explicaran el que els ha suposat "sortir" a fora i dir que són cristians. Encara que no s'hagi fet cap Acció Metròpolis us esperem!

11:45h. EUCARISTIA D'ACCIÓ DE GRÀCIES pels fruits de la Missió Metròpolis.

13h. GRAN FLASH-MOB METRÒPOLIS que han preparat diversos joves a la plaça Catalunya, i al qual som convidats a sumar-nos-hi. Serà una bonica i espectacular forma d'acabar tots junts anunciant la joia de l'evangeli amb el cant i la música. 
La cançó és Withou you (U2 versionat per David Guetta). Amb ella volem mostrar com sense Jesús la vida no és el mateix. http://vimeo.com/41900773

14h. Dinarem plegats al Seminari. El dinar però cadascú se'l porta (la crisi, ja sabeu).



----------------------------------------------
«Con la nueva evangelización redescubriréis la alegría de creer» BXVI
-----------------------------------------------
---------------------------------------------
¡Futbolín, ping pong, música!
¡confesiones!
¡JESUS!
--------------------------------------------

No hay comentarios:

ENCUENTRO CON JO CROISSANT 'EL SACERDOCIO DEL CORAZÓN', 4 y 5 DE JUNIO

ENCUENTRO CON JO CROISSANT 'EL SACERDOCIO DEL CORAZÓN', 4 y 5 DE JUNIO
¡Clic en la foto!